Odată ce în familie apare un nou membru, multe din obiceiurile vechi se vor schimba. Tinerii părinţi devin mai responsabili şi asumaţi, ţinând cont de faptul că micuţul are nevoie de atenţie, grijă şi iubire, astfel încât să crească sănătos şi echilibrat, din punct de vedere fizic şi emoţional. Plimbările […] mai mult »
De ce e important să citești copilului povești
Cititul reprezintă un portal către alte lumi. Cu fiecare pagină parcursă, suntem transportați către realități alternative sau vieți ale feluritelor personaje care alcătuiesc acțiunea, prin intermediul cărora avem șansă să luăm contact cu alte culturi. Totodată, cărțile sunt mijlocul perfect prin care putem învăța noi cuvinte și expresii, experimentand tot […] mai mult »
Educaţia alimentară
Educaţia alimentară începe încă din primii ani de viaţă şi cuprinde informaţii despre alimente, hidratare şi obiceiurile sănătoase care ar trebui respectate. Copiii se vor deprinde astfel cu rutina corectă a mesei, cu alimentele sănătoase şi recomandate, dar vor conţientiza şi pericolul la care se expun mâncând haotic, necontrolat, murdari […] mai mult »
Invisalign este o soluție invizibilă pentru probleme dentare vizibile?
Există o întreagă categorie de pacienți ai medicilor ortodonți care nu vor corecta niciodată, în niciun caz, o mușcătură incorectă sau o poziție incorectă a dinților. De ce? Din motive estetice. Într-adevăr, este imposibil să numim un sistem clasic de aparat dentar atractiv. Pentru unii nu contează, dar pentru alții […] mai mult »
6 activități pentru ca micuțul să se distreze și să învețe în timpul băiței
Băița nu este destinată doar igienizării și îngrijirii bebelușului, ci totodată reprezintă o oportunitate de conectare cu el, de consolidare a legăturii părinte-copil, dar și de învățare a noi lucruri. Poate că nu pare așa la prima vedere, însă în timpul băiței, bebelușul poate explora matematica, știința și limbajul. Iată […] mai mult »