Reguli pentru a alăpta cu succes

Alăptarea nu este un proces atât de dificil pe cât ați putea crede. Cu ajutorul unui consultant în lactație, chiar și startul, care este uneori un pic mai dificil, în special dacă ați născut prin operație de cezariană, iar laptele vine mai greu, lucrurile pot merge foarte bine. Pentru o […] mai mult »

Laptele matern, un aliment viu

Toată lumea discută despre beneficiile laptelui matern, despre conținutul său perfect adaptat nevoilor nutriționale și nu numai ale celui mic, și fără îndoială că ați auzit de expresia că este un aliment ”viu”. Cel mai probabil, ați considerat că este vorba despre o figură de stil. De fapt, este chiar […] mai mult »

”Secretele” laptelui matern

Organizația Mondială a Sănătății recomandă hrănirea exclusivă la sân până când bebelușul împlinește 6 luni. Laptele matern conține toate vitaminele și nutrienții de care bebelușul are nevoie pentru a se dezvolta corespunzător. Niciun un alt produs existent pe piață îl va putea înlocui. Este adaptat perfect nevoilor lor Cel puțin […] mai mult »

Mituri despre alăptat

Atunci când vine vorba despre alăptat, toată lumea devine brusc, expertă. Tot felul de sfaturi, recomandări, iar majoritatea dintre ele sunt, fără supărare, niște exagerări monstruoase, care nu fac decât să bulverseze și mai mult proaspăta mămică. Ba chiar și bărbații ajuns să-și dea cu părerea referitor la acest subiect. […] mai mult »