Ciuma dentară_cum ne protejăm dentiția de carii

„Ciuma dentară”- cum ne protejăm dentiția de carii?

„Ciuma dinților” acest nume a fost dat cariei dentare pentru prevalența sa în lume. Motivul principal pentru dezvoltarea cariilor este igiena orală inadecvată. Resturi de alimente care se blochează între dinți și reprezintă un teren de reproducere pentru bacteriile patogene. În primul rând, se formează plăci, care se întăresc treptat, […] mai mult »

Învățăm fericirea acasă Putem crește un copil optimist

Învățăm fericirea acasă. Putem crește un copil optimist?

Creșterea unui copil este un fel de călătorie. Pe măsură ce copilul crește, ambii părinți joacă un rol la fel de important în dezvoltarea lui, oferindu-i îndrumări în perioadele dificile ale vieții și ajutându-l să-și dezvolte diverse abilități. Una dintre calitățile importante, care trebuie dezvoltată la un copil este optimismul. […] mai mult »

În concediu şi la plimbare cu cel mic

În concediu şi la plimbare cu cel mic

Odată ce în familie apare un nou membru, multe din obiceiurile vechi se vor schimba. Tinerii părinţi devin mai responsabili şi asumaţi, ţinând cont de faptul că micuţul are nevoie de atenţie, grijă şi iubire, astfel încât să crească sănătos şi echilibrat, din punct de vedere fizic şi emoţional. Plimbările […] mai mult »