Cât de eficient este aparatul dentar Invisalign?

Invisalign este cea mai revoluționară metodă de tratare a multor afecțiuni orale. Este vorba despre un aparat dentar alcătuit dintr-un set de aliniatori fabricați din plastic transparent, care au forța necesară de a muta dinții spre poziții ideale. Practic, persoanele cu dinții strâmbi, dinți distantați, dinți suprapuși, aglomerați și persoanele […] mai mult »

Ce implică un regim adecvat de îngrijire dentară?

Pentru a ne bucura de o bună stare de sănătate, indiferent de vârstă, adesea sunt necesare doar mici gesturi. De la o zi la alta apar tot felul de descoperiri, de tratamente revoluționare, de produse miraculoase și altele asemenea, dar chiar și un regim de igienă personală realizat cu cele […] mai mult »

Alăptarea şi calitatea sănătăţii orale

Pe parcursul vieţii traversăm o serie de contexte, mai mult sau mai puţin solicitante din puncte de vedere fizic şi psihic. Cu toţii avem sisteme de apărare şi de reechilibrare, însă există perioade care ne pot solicita mai mult decât putem noi gestiona., având nevoie de suport şi ajutor din […] mai mult »

Alăptarea pentru prima dată – cum puteți scăpa de stres?

Când deveniți mămică, în special pentru prima dată, grijile parcă nu mai contenesc. Totuși, una dintre principalele griji care provoacă anxietate în rândul proaspetelor mămici are legătură cu alăptarea. Dacă privim în urmă cu câțiva zeci de ani, cea mai frecventă întrebare era „cum pot să încetez alăptarea?”, întrucât, la […] mai mult »