Cadouri de Crăciun pentru cei mici

Suntem în luna sărbătorilor de iarnă, o lună a magiei, dar și a întrebării veșnice Ce le luăm copiilor de Crăciun?, pentru că știm cu toții că Moș Crăciun lucrează prin părinții. Dacă și tu ești în pană de idei vizavi de cadourile pe care i le poți face copilului tău, venim în ajutor cu câteva variante și sperăm să te inspirăm în alegerea ta.

Cel mai sigur cadou pentru cei mici e o jucărie – sunt lucrurile care pe ei îi bucură cel mai mult, chiar dacă ție ți se pare poate mai util să îi cumperi ceva de îmbrăcat, de exemplu. Puloverul acela o să îi fie folositor, desigur, dar jucăria e cea care îl va face fericit. Așa că, în primul și în primul rând, îți recomandăm ca din cadoul tău de Crăciun să nu lipsească o jucărie. Iar dacă în perioada asta vrei să eviți vizitele la mall (și știm cu toții cât de dificil e să intri într-un magazin de jucării dacă ai juniorul cu tine), îți recomandăm să te aprovizionezi online. Pe mami.md găsești o varietate de jucării pentru copii de toate vârstele – ceea ce o să te scutească mult timp în caz de vrei să faci cadouri unor copii cu vârste diferite, pentru că poți comanda totul din același loc.

Poți opta pentru jucării clasice – cum ar fi păpuși Barbie (cu zeci de ținute, de la rockstar la divă fashion) sau plușuri simpatice cu eroii lor preferați – sau poți opta pentru ceva diferit. Copiilor le place foarte mult să știe că sunt unici, inclusiv în ceea ce privește jucăriile, așa că îi poți lua celui mic ceva ce cu siguranță nu vor avea toți prietenii lui, cum ar fi o cameră foto pentru copii; nu numai că e un cadou inedit, dar e și util, întrucât poate de mic să își formeze un hobby care, cine știe, poate să îi devină cândva chiar și job.

Dacă vrei să îl ajuți pe cel mic să își dezvolte creativitatea, poți să îi oferi un set creativ de desen sau pictură; în aceeași idee îi poți lua un covor de desenat, ca să te asiguri că ale tale covoare bej vor rămâne bej, și nu vor ajunge pictate în culorile curcubeului. Din seria jucăriilor altfel pentru copii fac parte și seturile de origami – nou apărute pe piață, îi învață pe cei mici să facă artă din hârtie pas cu pas, le sporesc creativitatea și îi învață să se concentreze. Noi făceam puzzle-uri când eram mici, dar timpurile se schimbă, așa că lor sigur le-ar plăcea origami mai mult.

Foto: mami.md

Dacă totuși ideea jucăriilor nu te încântă așa de tare, poți opta pentru niște rechizite ingenioase, care sigur o să îi atragă pe cei mici. Pe mami.md găsești o colecție vastă de caiete și agende cu modele inedite, care ne fură ochii chiar și nouă, adulților, deci pe cei mici sigur o să îi cucerească. Alături de carnețel îi poți lua celui mic și un set de stickere colorate sau carioci cu sclipici, care nu doar că îi vor fi utile la școală sau grădiniță, dar le va folosi cu drag, fiind viu colorate și jucăușe.

Foto: mami.md

Nu uita că, mai mult decât adulții, copiii sunt pasionați de trenduri – știu ce jucării sunt în trend, știu care sunt personajele cool și știu care sunt jucăriile pe care le vor toți (fie că vorbim de un pluș cu un minion simpatic, Doctorița Plușica sau cel mai nou set How Wheels). Așa că ce îți rămâne de făcut este să vezi care sunt trendurile care îi plac copilului tău; sigur vorbește toată ziua despre ele. Noi te încurajăm să îi cumperi jucării cât mai educative, care să îi dezvolte creativitatea, concentrarea și care să îi pună mintea la contribuție. Și nu uita – cei mici merită cadouri pe tot parcursul anului, dar Crăciunul e pretextul ideal ca să îi faci încă o bucurie.


MAMĂ DE PROFESIE PE FACEBOOK
Urmărește-ne zilnic pe Facebook

Ai ceva de adăugat?...

*