Pregătește-ți inteligent bagajul pentru spital

Pentru confortul mămicii

Perioada postpartum sau de recuperare este perioada de refacere dupa naştere, când organele genitale revin la normal.

Ce trebuie să aibă o mămică în bagajul său pentru spital? Noi vă oferim o listă să vă ușureze căutarea:

  • lenjerie de unică folosință – chiloți care permite circularea aerului. Permeabilitatea circulării aerului îmbunătățește vindecarea rănii din perineu și previne infecțiile în zona intimă.
  • sutien pentru alăptare  – Sutienul pentru alăptare este realizat din bumbac delicat 100 %, care nu irită mamelonul sensibil din pricina lactației. Datorită cupelor elastice, se pot insera protecții pentru mamelon sau tampoane de sân, pentru a proteja hainele împotriva scurgerilor de lapte. Cupele  detașabile permit
  • tampoanele de sân protejează hainele să se murdărească în timpul lactației. Sunt confortabile și nu irită pielea delicată a sânului și a mamelonului. Se potrivesc perfect mamelonului și garantează discreție maximă. Sunt prevăzute cu bandă adezivă care fixează tamponul la locul dorit. trebuie schimbate regulat și aruncate imediat după ce au fost folosite. Recomandarea noastră este să încercați măcar câteva zile pentru a putea vedea diferența de confort.
  • absorbantele post-natale. Trebuie schimbate în mod regulat sau ), ori de câte ori este necesar, dar cel puțin o dată la patru ore, deoarece sângele atrage bacterii.
  • protecțiile pentru mamelon protejează mamelonul inflamat sau crăpat, stimulând procesul de vindecare și facilitând o hrănire la sân fără dureri. Siliconul este fără gust și inodor și, prin urmare, nu schimbă gustul alimentelor. În plus, protecțiile pentru mamelon EasyStart sunt prevăzute cu un recipient din plastic, pentru a facilita păstrarea acestora în condiții igienice.

Pentru HRĂNIRE fără stres (în cazul hrănirii cu biberonul)

Este posibil să întâmpini probleme de lactație sau bebelușul să nu poată fi continuu în compania ta. Pentru aceste cazuri, este bine să achiziționezi accesorii necesare pentru hrănirea alternativă:

Dacă vei achiziționa toate produsele enumerate mai sus, vei fi foarte bine pregătită pentru venirea bebelușului. Întrucât trebuie să te pregătești și psihic, o idee bună ar fi să participi la cursuri despre naștere.

 

 


MAMĂ DE PROFESIE PE FACEBOOK
Urmărește-ne zilnic pe Facebook

Ai ceva de adăugat?...

*