Laptele de mamă din biberon

Aveţi nevoie de biberon şi dacă nu hrăniţi copilul cu lapte praf. Un biberon este folositor şi în cazul hrănirii la sân, dacă doriţi să mergeţi la cinema, cumpărături sau dacă v-aţi întors la serviciu sau studii.

Extrageţi laptele din sân cu ajutorul pompei Canpol babies direct în biberon; tăticul sau dădaca îl vor putea hrăni pe micuţ când este necesar. Recomandăm cu toată încrederea Pompa de sân deoarece imită perfect modul în care copilul suge şi, de aceea, nu afectează mămica în niciun fel. După ce apăsaţi mânerul şi îl menţineţi astfel, puterea de pompare este eliberată, reflectând modul de hrănire al copilului. Pompa este prevăzută şi cu un dispozitiv din silicon pentru masarea sânului care stimulează curgerea laptelui prin canalele de lapte, ajutând la o extragere eficientă a acestuia din sân.

Important:

Pompa de sân de la Canpol babies  este prima recomandată de  Institutul Mother&Child din Polonia.

Nu uitaţi:

Laptele trebuie păstrat în vase sterile  (ex.: recipientul din silicon sau biberon prevăzut cu disc de închidere ermetică) pentru o perioadă de cel mult 24 de ore în frigider şi de cel mult 3 luni în congelator la -14º C sau 6 luni la -18º C.

Toate biberoanele din plastic sau recipientele din silicon de la Canpol babies pot fi folosite pentru a congela hrana micuţului.

Laptele de mamă nu poate fi fiert sau recongelat!!!


MAMĂ DE PROFESIE PE FACEBOOK
Urmărește-ne zilnic pe Facebook

Ai ceva de adăugat?...

*