Pregătirea pentru alăptare – de unde cumperi produsele necesare?

Alăptarea este o perioadă minunată din viața oricărei mămici, dar ea poate veni și cu destul de multe provocări peste care poți trece mai ușor cu ajutorul unor produse potrivite. Tocmai din acest motiv, trebuie să te asiguri că ești pregătită pentru alăptare și te vei putea bucura de această perioadă. Pe un megastore farmaceutic online vei găsi toate cele necesare, la prețuri extrem de bune, uneori chiar mai bune decât într-un magazin de specialitate. Iată ce produse poți cumpăra pentru perioada de după naștere:

Pompe de sân – un accesoriu indispensabil în perioada alăptării

Pompa de sân este un dispozitiv ce poate fi folosit în mai multe situații. Cele mai multe mame folosesc pompa de sân pentru a extrage laptele ce urmează a fi consumat de bebeluș ulterior, în situația în care mama trebuie să plece, iar bebelușul este alăptat exclusiv. Mai sunt și mămici care folosesc pompa de sân în situația în care se confruntă cu o hiperlactație și cu dureri de sân și trebuie să își golească sânii pentru a-și echilibra lactația. În orice caz, o pompă de sân, indiferent dacă vorbim de una manuală sau una electrică, îți va fi de mare folos în perioada alăptării. Partea bună este că pe un megastore farmaceutic online vei găsi cu siguranță doar produse de cea mai bună calitate, de la branduri de renume internațional, deci le poți folosi în siguranță.  

Biberoane – utile în situațiile de urgență

Chiar dacă plănuiești să alăptezi exclusiv, biberoanele îți vor fi utile la un moment dat, cum ar fi în situația descrisă mai sus, în care trebuie să pleci de acasă, iar bebelușul trebuie hrănit în lipsa ta. Laptele care va fi extras cu ajutorul pompei de sân va putea fi pus ulterior într-un biberon, iar bebelușul va putea fi hrănit. În momentul în care alegi biberoanele, ai grijă la tetine, pentru că acestea sunt confecționate din materiale diferite, au forme diferite și grade de scurgere diferite. Astăzi, mămicile au zeci de opțiuni atunci când vine vorba de biberoane, iar pe un megastore farmaceutic online poți găsi biberoanele potrivite pentru bebelușul tău.

Sterilizator biberoane – dacă te gândești să introduci și formulă de lapte praf

Există cazuri în care alăptarea exclusivă a bebelușului este aproape imposibilă, din diverse motive, iar în aceste situații, se recomandă și introducerea unei mese de lapte praf, pe lângă laptele pe care bebelușul îl primește de la sânul mamei. Ar fi util să ai în casă și un sterilizator cu abur pentru a steriliza biberoanele și a le avea pregătite pentru fiecare masă.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante produse de care ai nevoie în perioada alăptării și pe care le poți cumpăra de pe un astfel de magazin online. Ai multe avantaje dacă alegi această variantă, de la economia de timp pe care o faci umblând prin magazine, până la economia de bani datorată prețurilor mai mici și promoțiilor periodice. Dacă prinzi o zi bună, poți cumpăra aceste produse cu un discount chiar și de 30%, și cu transport gratuit, iar banii economisiți îi poți folosi pentru a cumpăra hăinuțe bebelușului, jucării sau chiar pentru a-i mobila viitoarea cameră. Într-un megastore farmaceutic online vei găsi toate lucrurile de care ai nevoie de la nașterea bebelușului, acestea fiind în ultimul timp locul preferat al gravidelor și mămicilor atunci când vine vorba de cumpărături pentru mamă și bebe. Verifică și tu oferta de astfel de produse și te vei convinge! 


MAMĂ DE PROFESIE PE FACEBOOK
Urmărește-ne zilnic pe Facebook

Ai ceva de adăugat?...

*